Maritiem Evenement 2018 Speciaal

Van Ghentkazerne, Rotterdam
Aanvang 11.00 uur

Jaarlijks organiseert de Werkgroep Postactieven van de KVMO in september voor de postactieve en elders actieve leden een Maritiem Evenement. Getracht wordt ieder jaar een gevarieerd programma aan te bieden, steeds op een andere locatie. Centraal staat het weer ontmoeten van oud-marinecollega's in een informele setting.

ME2016

Maritiem Evenement 2018

Dit jaar vindt het evenement plaats op donderdag 6 september. De dag begint met een ontvangst in de Johan de Witt zaal van de Van Ghentkazerne in Rotterdam. Na de ontvangst met koffie en begeleidende lekkernijen zal de voorzitter van de KVMO, KTZ Marc de Natris, u welkom heten.

Hierna zullen alle deelnemers zich verzamelen op het exercitieterrein waar de bussen klaar staan om u te vervoeren naar de opstapplaats van de rondvaartboot De Smaragd. Bij ontvangst aan boord ontvangt u twee consumptiemunten. De rondvaart vindt plaats in de haven van Rotterdam. Bijzonder is dat de haven die dag volledig in het teken van de Wereldhavendagen zal staan. Tijdens de rondvaart kunt u genieten van een heerlijke lunch die aan tafel geserveerd wordt. Tevens zal een gids ons voorzien van de nodige informatie over de Rotterdamse haven.

20180508me

Na de rondvaart gaan we weer terug naar de Van Ghentkazerne. In de Johan de Witt zaal staan dan non-alcoholische drankjes klaar. De Commandant van de Van Ghentkazerne, luitenant-kolonel der mariniers Jan ten Hove zal vervolgens een presentatie verzorgen, gevolgd door een spreker uit het maritieme bedrijfsleven van Rotterdam. Hierna is het tijd voor een apéritief met aansluitend het gezamenlijk buffet (optioneel, zie hieronder).

Kosten
De eigen bijdrage voor dit gevarieerde dagprogramma is € 15,00 per persoon.Het zeer uitgebreid Indonesisch buffet is facultatief en kost ook € 15,00 per persoon (inclusief 3 consumpties).


Uitnodigingen
Alle postactieve en elders actieve leden waarvan de KVMO het e-mailadres heeft zijn per e-mail uitgenodigd. Bent u KVMO-lid, postactief of elders actief, en heeft u medio juni nog geen e-mail met uitnodiging ontvangen? Neemt u dan svp contact op met het secretariaat van de KVMO.

Aanmelden
De aanmeldingstermijn is verstreken.


BewarenBewaren

Aanvullende informatie

  • Organisator: Werkgroep Postactieven

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04